Omenatarha

Omenatarha

keskiviikko 26. elokuuta 2015

Kiireinen viikonloppu tulossa taas

Työviikostani tulee vähän repaleinen, kun tänään istuin ops-työryhmässä sijaisen huolehtiessa ekaluokkalaisistani ja kun huomisen työpäivän jälkeen lähden kahden päivän talkoovapaille, siis kahden päivän palkattomalle virkavapaalle. Viimeksikin, kun minun olisi pitänyt olla edustamassa puoluekokouksessa, sattui samalle viikonlopulle lauantaityöpäivä urheilukilpailujen merkeissä. Silloin olin töissä ja lähetin kokoukseen varaedustajani. Tällä kertaa otan ihan mielelläni vähän takkiin taloudellisesti, kunhan pääsen äänestämään. Sitä paitsi tällä kertaa olemme miehen kanssa mlemmin edustajina. Minä lisäksi ääntenlaskutehtävissä.

Mutta puoluekokousedustajuus tietää sitä, että Kanttorilassa ehdimme vain piipahtaa yöpymässä. Tottahan toki huomenna kastelen kasvihuoneessa heti perille päästyämme. Mutta perjantaiaamuna on aikainen lähtö ja silti taidamme joutua kokoukseen viime tipassa ennen puheenjohtajavaalia. Lauantainakin menee varmaan myöhään ennen kuin olemme takaisin Kanttorilassa. Sunnuntaina on tarkoitus kyläillä Millanilla. Vadelmapiirakalla. Ja puhettakin varmaan piisaa.

Sain viettää viime viikonloppunakin aikaa Millanin seurassa. Oli niin sanotusti ikimuistoinen konsertti-ilta alkaen lehtihaastattelusta ja jatkuen vielä hurjemmin. Sen verran voinen paljastaa, että minä pitelin koiraa. Aika jännää oli sekin, että saimme molemmin tilaisuuden jutustella melkein kaikkien illan esiintyjien kanssa. Molemmat saimme myös kuulla omat lempibiisimme. Ja paljon muuta hyvää musaa.

Sadetta luvassa, täällä ei vielä sada, mutta ehkä Kanttorilan puutarhaa on Taivaan Isä jo kastellut. Niin että mulle jää vain se kasvihuone.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti