Omenatarha

Omenatarha

lauantai 14. toukokuuta 2016

Kulttuuririentoon

Tänään on siskontytön maisterikonsertti Musiikkitalossa. Sinne olemme menossa illaksi. Mennessä poiketaan naapurikaupungista ne passit noutamassa, ja toisesta kaupungista pitäisi löytyä häälahja Norjan reissua varten.
Olin vielä alkuviikosta varsin epävarma, jaksanko ajatella stadin reissua, kun töissä meinasi ottaa hietaan niin, että itsetunto oli jälleen kerran pohjalukemissa. Työasioista ei nyt sen enempää, kuin että kollegoiden vertaistuki on korvaamaton apu. Ja että kaikesta kurjastakin voi poikia jotain hyvää.

Tännekin odottelen sateita. Siksipä eilen innostuin tekemään vähän lisää kylvöjä (kolmea sorttia porkkanaa ja Millanin esimerkin rohkaisemana myös punajuurta, Egyptiläinen ja Detroit 2) ja levittelin kevätlannoitteen. Kylvövakoja kastellessa huomasin ilokseni, että aikaisemmin kylvämäni härkäpavut olivat jo pinnassa, kuivahkosta ja kylmähköstä jaksosta huolimatta. Eilen illalla tohdin kantaa nyt sitten loputkin taimet kasvihuoneeseen yöksi. Taikka siis ne taimet, jotka olin päiväksi kantanut kuistille. Vintin klasilla on on vielä pari metriä taimilaatikoita, joita kai saisi myös ruveta kanniskelemaan alakertaan ja tuokioiksi ulos karaistumaan.

Nyt rustailemaan lähtöä. Heleää helluntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti