Omenatarha

Omenatarha

torstai 26. maaliskuuta 2015

Konsertin jälkitunnelmissa - ja tulevan pääsiäisen

Eilen olimme yhdistetyllä kauppa-, kyläily- & konserttireissulla. Kaupoista löytyi miehelle turvallisuusvälineitä (oikeanmoinen hengityssuoja automaalaukseen), Millanille luonnontäytepeite (polyesteritäyte aiheuttaa sähköallergiasta johtuvaa staattista kipinöintiä ja lihasten kiristymistä) ja minulle mm. mämmimaltaita. Ennen konserttisessiota ehdimme istua nauttimassa sukulaisseurasta ja kovetuusta trahteeriista.
Jaakko Löytyn 60-vuotisjuhlakonsertti vastasi odotuksia ja ylitti ne. Oli myös mukava praatata ennen konsertin alkua ennestään täysin tuntemattomien ihmisten kanssa. Enpä tiedä, olisiko kotipuolessa tapahtunut vastaavaa. Konsertista sinänsä olisi paljonkin kerrottavaa, soittajista, soittimista, lauluista, sanomasta, mutta mainitsenpa vain sen verran, että mukaan varaamani nenäliina oli tarpeen. Jo ensimmäisten sanojen aikana: "omistan tämän lauluni teille, jotka unohduitte juoksuhautoihin..."
Vaikka olimme paluumatkalla liikkeellä varsin myöhään ja vaikka monien talojen ikkunat olivat jo pimeänä, rohkenimme kuitenkin poiketa viemään peitto Millanille, koskapa hänen ikkunoistaan kajasti valoa.

Ensi viikolla on jo hiljainen viikko. Hain vintiltä pääsiäiskoristeet, jotta motivoituisin siivoamaan. Lisämotivaatiota toki saan siitä, kun tohdin odottaa Millania pitäytymään hiljaisella viikolla. Haluaisin, ettei talon entisen emännän tarvitsisi nähdä Kanttorilan kaltoin kohtelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti