Omenatarha

Omenatarha

maanantai 2. maaliskuuta 2015

Pakaasineen takaasi

Kaikki meni hyvin ja täällä ollaan taas turvallisesti ja hyvässä turvassa. Kuopus tuli kanssamme Kanttorilaan yöksi ja jatkoi tänään junalla matkaa Manseen.

Jo illanhämyssä - keskiyöllä - näin, että poissaollessamme lumi ja jää olivat mukavasti huventuneet, vaikka sitä lajia vielä piisaakin. Ilokseni sain huomata myös sellereiden ehtineen nousta pintaan tällä välin.

Vaikka kuopuksellekin piti jättää puontila auton penkille, niin mies sai tukittua kyytiin niin pätkän kirjahyllyä kuin sen tänne kaipaamani kukkapöydänkin. Tänään sain sitten rustattua sen aloilleen.


Ikkunan alla aiemmin ollut rautainen pienempi kukkateline saa myöhemmin keväällä palvella keittiön ikkunan edessä työpöydällä taimilaatikkotelineenä.

Mies jyttästi yläkerrassa kirjahyllyn ynnä muun kalustuksen kanssa. Minä kannoin sieltä pois muutaman kuolleeksi toteamani kasvin (keijunmekot ja munakoisot), joiden talvettaminen ei onnistunutkaan, niin saatiin silläkin tavalla hieman lisätilaa. Siellä alkaa olla jo melkein tarpeeksi siistiä mahdollisia yövieraita varten. Kaupungissa käydessämme eräs täältä kotiisin oleva ystävämme kysyi, saako ja voiko meillä käydä yökylässä. Toivotin tervetulleeksi toteamalla, että saanpahan motiivin siivoamiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti