Omenatarha

Omenatarha

torstai 3. maaliskuuta 2016

Rukousvastaus yllättäen

Niin kuin usein pakkaa tapahtua, niin nytkin tuli mulle rukousvastaus niin sanotusti puun takaa. Milloin yllättää vastauksen ajankohta, milloin sen muoto tai sisältö. Tämänpäiväinen vastaus liittyy työmietteisiini. Nyt kun olen ollut virkavapaalla omasta työstäni hoitaakseni toista tehtävää, olen miettinyt tulevaa epätietoisena. Jatkuuko nykyinen tehtäväni vielä syksyllä? Ja jos jatkuu, saanko varsinaisesta virastani enää lisää virkavapautta, kun yleensä stä on tavattu antaa vain vuodeksi kerrallaan? Ja mitä sitten teen, jos anon virkavapautta, mutta en sitä saa? Uskallanko sanoutua irti vakituisesta virasta ja hypätä epävarmaan työsuhteeseen?

Rukouspyyntöni oli, että asia ratkeaisi niin, ettei minun itse tarvitsisi pohtia noita viimeisiä kysymyksiä. Ja tänään vastaus tuli täysin odottamatta ja aivan selkeänä. Ensin soitti työkaveri ja kertoi uutisen, sitten varmistin asian vielä netistä, ja kohta siitä kerrottiin telkussakin.

Pomoni kysyi maanantaina virkatyöpaikallani käydessäni, tulenko takaisin syksyllä. Lähetin hänelle iltapäivällä sähköpostitse vastauksen: tulen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti