Omenatarha

Omenatarha

maanantai 4. maaliskuuta 2019

Hyllyyn täytettä

Mainitsin jo aiemmin taannoisen kirjastovierailustamme ja poistokirjojen ahnehtimisesta. Ilmaiset kirjat jäivät toistaiseksi osakekolmioon, mutta cd:t otin koekuunteluun. Autoradion cd-soitin ei toiminut, onneksi päätin testata sitä sellaisella levyllä, joka minulla oli jo ennestään. Sinne se jäi jumiin.
Mutta mutta... sainpa vain Kanttorilan hyllyynkin täytettä. Aivan muilla asioilla kävimme paikallisessa kirjastossa tuossa sadan metrin päässä. Etsin farkkujen uusiokäyttökirjaa, joka minulla on ollut ennenkin lainassa. Nyt lomalla olen ajatellut käyttää sitä mukanani raahaamaani ompelukonetta. Farkuista uutta -kirja oli lainassa, mutta se on nyt tilauksessa. Olimme jo lähdössä kirjastosta, kun huomasin poistokirjahyllyn edessä lattialla kirjakassin, josta pilkotti tuttu fontti. Uskomatonta! Sain kassillisen Terry Pratchetteja kahdella eurolla!


Meillä on miehen kanssa suunnitteilla osallistua kesällä kirppistapahtumaan. Silloin olisi tarkoitus yrittää päästä eroon myös turhanpäiväisistä kirjoista. Mutta kyllä minä meinaan niitä jo alkaa hyllystä karsia, että Pratchett saa tarvitsemansa tilan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti