Omenatarha

Omenatarha

torstai 28. helmikuuta 2019

Loman korvalla

Tiistai meni kaupunkireissulla, hammaslääkärin jälkeen asiointeja, piipahdus esikoisen luona ja ennen lauluseuroja vielä ajanviettoa kirjastossa. Sattui somasti, kun siellä oli poistokirjojen myynti muuttunut loppujen lahjoitukseksi. Tongimme molemmat mukaamme kaikenlaista omien mieltymystemme mukaan, minä löysin mm. askartelukirjoja ja gospel-levyjä, mies mehiläishoitoa, teologiaa ja tutkimusmenetelmiä.
Eilisiltani meni sitten kokeiden korjauksessa, joten tänään vasta sain aikaan ne aikomani kylvöt, chilit ja sellerit.


Huominen koulupäivä vielä ja sitten reilu viikko Kanttorilassa ”lomaillen”. Loman jälkeen luokkaamme tulee taas yksi oppilas lisää. Hän on kuitenkin vanha tuttu kolmosille, paluumuuttaja, joten siinä mielessä ei huolta. Tänään hiihtopäivän jälkeen jäin siivoilemaan luokkaa ja tein samalla uudelle tytölle nimilapun istumajärjestystauluamme varten. Huomenna pitäisi muistaa vielä hakea häntä varten tyhjä pulpetti naapuriluokasta, niin melkein kaikki tärkein on valmiina kouluun paluuta varten.
Lomareissuamme varten meinaan pakata mukaan ainakin ompelukoneen ja turpoamassa olevat perennakylvöt viedäkseen ne kylmäkäsittelyyn Kanttorilan kellariin. Ilmeisesti minun pitäisi kuskata mukaan myös jo pintaan tulleet kesäkukkakylvöt, etteivät pääse viikon aikana kuivumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti