Omenatarha

Omenatarha

lauantai 28. maaliskuuta 2015

Kaipaan Kanttorilaan

Mulla on nyt TYLSÄÄ. Täällä kaupunkikodissa ei ole mitään kivaa/järkevää tekemistä. Kun ulkona vihmoo vettä, lunta ja räntää, niin ei viitsisi mennä edes risuja pienistämään. Oksasilppurin lisäksi mukanani täällä olisi ikkunanpesin, mutta en nyt ainakaan ulkopuolelta viitsi ikkunoita mennä pesemään. Jos edes sisäpuolelta. Otin mukaani aivan liian vähän virkkuulankaakin, ja rasakutimesta puuttuu yksi sukkapuikko. Onneksi sentään kirjepaperia on mukanani.
Kanttorilassa on piano ja ompelukone, ja muutenkin sieltä löytää erilaisia aktiviteetteja myös tällaisena koiranilmapäivänä.
Mutta ettei olisi pelkkää valitusta, niin laitan kuvan ensimmäisistä neliö- ja kukkavirkkauskokeiluista. Neliön malli löytyi Kodin Pellervosta ja kukan kuva facebookin käsityöryhmästä. Kamera vääristää värit.



Ja jotta voisi nauraa ihan räkänä, niin rohkenenpa laittaa kuvn vielä sepalussilmälasikotelostakin. Kun kerroin tästä ompeluksestani Millanille, niin hän lohkaisi:"Vartoos ny, kun mä avaan sepaluksen, jotta näen paremmin."



2 kommenttia:

  1. Hitsit...koko kommentti huitsin hiiskassa...laita sellainen kommentointi mahdollisuus kuin URL-osoite!

    Kommentoin jotenkin näin...Missä sä säilytät silmälaseja? Noh, sepaluksessahan minä.

    Kyllä sun pitänee nyt hoitaa tuo lankajuttu koukkuineen, puikkoineen täysin kuntoon sinne kaupunkikotiinkin! Tee niin kuin minä...kun ei lankakaupassa muista, mitä koukkuja puuttuu...osta varuuksi. Sitten sulla on kotona 8kpl 3,5 nron koukkua ja kaikki 4:set on kateissa...

    VastaaPoista
  2. Tähän kuuluisi nyt hymiö oikeen isolla D:n kokoisella suulla...
    Jaa, että URL-osoite. Se meinaa sitä, että mun pitäis OPETELLA jotain. En mene lupaamaan, että opin.
    Aivan, mullakin on kahdet samankokoiset bambusukkapuikot, mutta en muistanut toisesta sarjasta yhden olevan hukanteillä, ennen kuin perillä kaivelin kutimen käsiini.

    VastaaPoista