Omenatarha

Omenatarha

tiistai 10. tammikuuta 2023

Lyhyesti lukukauden alusta

Kaksi kevätlukukauden työpäivää on takana. Työmatka on varmaankin väsyttänyt tässä vaiheessa enemmän kuin varsinainen työ. Etenkin kun nyt on saatu lumisateita, ihan säätiedotuksissakin on varoiteltu huonosta ajokelistä. 

Toki kaikki muukin uusi vähän kuormittaa. Mutta tämä on tällainen sisäänajovaihe. Tänään sain jo wilmatunnukset, ja huomenna pääsen kokeilemaan luokan tietokoneelle kirjautumista. Eri asia on, miten pääsen - vai pääsenkö - eri oppikirjojen digimateriaaleihin... Kaikki kollegat ovat kuitenkin auliisti luvanneet, että saan kysellä heiltä neuvoja ja apua. Huomenna minulla on eka välituntivalvonta, pihapiirissä kolmattasataa oppilasta. Mutta toki valvojiakin on useampia, valvonta-alueet jaettu vastuualueisiin. Vähitellen kai oppii tuntemaan muitakin kuin omat oppilaansa. 

Mies on auttanut monin tavoin, erityisesti huolehtimalla auton lämmityksestä ja lumitöistä, että minun on ollut helppo päästä aamulla liikkeelle. Eiköhän kevään edetessä myös matkanteko helpotu. Ja toivoa sopii, että työntekokin lähtee rullaamaan alkuhankaluuksien jälkeen. Toiveikkain mielin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti