Omenatarha

Omenatarha

keskiviikko 3. kesäkuuta 2020

Kylvöarvoituksia ja ihanan pinkkiä

Ajatella, että usein vasta näihin aikoihin kevätlukukausi päättyy, ja nyt tuntuu, että lomaa on piisannut jo pitkään. 
Viime syksynä multa jäi sitten kirjoittamatta muistiinpanoja syksyn istutuksista ja kylvöistä. Niinpä pari kylvöpurkkia  teetti melkoista muistin kaivelua, kun en ollut myöskään purkkeihin merkinnyt, mitä niissä oli. Toiseen ei ole vielä mitään noussutkaan, joten sitä en enää/vielä mieti. Toista purkkia näytin jo Millanillekin, joka antoi minulle pari johtolankaa: että taimet eivät olleet hänelle tuttuja, ja että ne voisivat olla vaikka puiden taimia. Viime yönä herätessäni vihdoin taisin ratkaista arvoituksen. Minulla taitaa olla lehmuksen taimia.
Yritän ottaa opiksi ja kirjoittaa päiväkirjaa blogiin hieman tiheämmin. 
Olen nyt alkukesäloman koettanut edistää sekä kasvimaan laittoa että kesäkukkien Istuttamista. Kuistin edustalle sain jo köynnökset istutettua, mutta vielä pitäisi loput köynnöskasvit saada paikoilleen. En halua laittaa kaikkia samaan, koska värit eivät sovi yhteen ja koska haluan pitää Heavenly Blue -päivänsinen erillään lilanvärisestä, etteivät risteydy. 
Yksi ihana homma oli istuttaa oppilaiden lahjat, viimevuotisella lahjakortilla ostamani sekä suloiselta pojalta saamani marketan, joka sopi täydellisesti muiden samansävyisten kanssa. Mä tykkään tuosta imelän ihanasta kokonaisuudesta, jonka Millanilta saatu violetti purkki kruunaa ja alleviivaa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti