Omenatarha

Omenatarha

lauantai 28. helmikuuta 2015

Kalevalanpäivä

Jos kaikki hyvin menee ja niin kuin meininki on, huomisiltana olemme takaisin Kanttorilassa (ja ensi töiksi täytyy tsekata, että hennot taimet ovat muovin alla selvinneet). Mutta tänään on vielä velvollisuuksia pohjoisessa. Vietän Kalevalanpäivää vuosi- ja järjestäytymiskokoustamalla naisten kanssa.
Eilen piipahdimme työpaikallani tervehtimässä niin oppilaita kuin työtovereitakin. Se oli jopa antoisampi vierailu kuin olin uskaltanut odottaakaan, kun pääsin koko tunniksi luokkaan.
Miehellä on riittänyt puuhaa täällä kaupunkikodissa - tai lähinnä sen pihassa - mutta itselläni ei ole ollut oikein muuta mielekästä tekemistä kuin virkkaus. Vien pari virkkaamaani patalappua kokoukseen arpajaisiin. Niiden yksien sukkien ja parin muun arpavoiton lisäksi.

Liput salkoon, keillä sellainen on. Jos meillä olisi, tänään olisin nostanut lipun suomalaisen kulttuurin kunniaksi myös ja erityisesti siitä syystä, että eilisessä Emma-gaalassa etnoemman voitti Sibelius-Akatemian Folkmusic Big Band, jossa soittaa myös siskon tytär, ihana ja lahjakas kummityttömme. Sain voitokkaan etnoalbumin kummitytöltä 50-vuotislahjaksi. Hymiö hymiö sydän sydän sydän

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti