Omenatarha

Omenatarha

tiistai 13. heinäkuuta 2021

Kuvia

Puhelin  valittaa, että tallennustila on vähissä (juu, en ole opetellut pilvipalvelua), niin talletan blogille joitakin kuvia ennenkuin poistan kännykältä. 

 Dalia vangitsee katseen, mutta samassa ruukussa on myös vaaleanpunainen pelargoni, onnenkäenkaali Iron cross ja lime gladiolus 



 Vielä uusi kuva jaloritarinkukista ja gerberasta. Kuvan taustalla hoidossa olevia kasveja ruukuissaan, tahtoo sanoa, odottavat katveessa istuttamista johonkin päin tonttia. 



Ensimmäiset tuoksuherneet aukeilevat. Samoissa köynnösastioissa on mm. liuskamiinanköynnöstä, kelloköynnöstä, mustasilmäsusannaa, hyasinttipapua ja 'Heavenly blue'-päivänsineä, jota odotan kukkaan kuin kuuta nousevaa. 


Hernepensasaidan vieressä oleva pitkä perennapenkki rehottaa tällä hetkellä hoitamattomana, mutta kosmokset pelastavat paljon, ja miksei mäkimeiramikin, joka on levittäytynyt kukkimaan ympäri kasvimaata ja näköjään ainakin yhteen perennapenkkiin. 




Alppikärhö 'Albina Plena' kukki alkukesästä, nyt on vuorossa tarhaviinikärhö Madame Julia Correvon. Liisa vähän lupaili, että voisin saada häneltä kiinankärhöä vastalahjaksi. En olekaan vielä muistanut hakea tietoa, millainen se on. 




Lopuksi vielä leppäkerttukuva. En saanut kaikkia yhtä aikaa samaan kuvaan, mutta seitsemän seitsenpistepirkkoa bongasin eilen köynnös ruukussa.


Ai juu, kerta kiellon päälle, seitsenpistepirkon kotelovaihe, en nyt muista, olenko jo blogille laittanut siitä kuvan. Tänä kesänä kuitenkin ekan kerran sellaisiakin olen saanut nähdä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti