Omenatarha

Omenatarha

perjantai 24. huhtikuuta 2015

Pyykkiä ja siivousta

Jäi toinen aamulla nukkumaan, kun mies lähti aikaisin liesun päälle. Kierros etelässä hakemassa auton varaosia ja kuopus. Päätin käyttää tilaisuutta hyväkseni ja pestä miehen työkamppeet. Kaikkein ryöttäisimpiä liotin ennen koneeseen lastaamista samassa vedessä, jossa olin ensin pessyt pari pellavaliinaa. Pyykit ovat kuivumassa ja nyt pitäisi jatkaa siivoamista, etenkin kun mies soitti äsken ja kertoi, että miniäntekelekin on tulossa.
Pihalta kuuluu kaivinkoneen jyly. Tuossa tienposkessa ovat pitkin aamua ojaa kaivaneet. Olipa hyvä, etten suotta ehtinyt vesakkoa siitä torjua, enkä roskienkeruussakaan ennättänyt alkua pidemmälle. Nyt kun ojan siistivät, niin jatkossa koetan pitää sen roskien suhteen paremmin kurissa kuin tähän asti.
Vähän kyllä hirvittää, jos kaivinkone tempaisee ne kaksi terhakkaa männyntainta mennessään portin pielestä. En ole kehdannut mennä - 80-luvun kirjoverkkareissani - lähempää katselemaan saati pelastamaan mäntyjä tai pyytämään niiden säästämistä. Kunhan tuo meteli vaimenee, käyn sitten tutkimassa mahdolliset tappiot.

4 kommenttia:

  1. Mukavaa taas kuulla kanttorilan tapahtumista. :)

    VastaaPoista
  2. Olipa kiva lukea kommenttisi. Millan kaipailee kovasti nettiystäviään, joihin ei pysty enää olemaan yhteydessä. Kerronpa terveisesi seuraavan kerran rookatessamme.
    Minulla on ollut meininki kommentoida blogiasi viime kesästä asti, jolloin sain todistaa varpusen kahta pesuetta Millanille tekemässäsi linnunpöntössä, mutta en ole mukamas kehdannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska on toi sun profiilikuva!
      Millanista kuulee ihan vähän hänen miehensä kautta. Ikävä on hänen tarinoitaan. Mullakin on kunto menny huonompaan suuntaan. En oikeen enää pääse kaupunkikotiini ja liikkuminen on rajattu mutamaan sataan metriin. Sähköpyörätuolilla liikun pitemmät matkat nyt, kuten koiran ulkoilutus. Uutta kotia etsitään...
      Mutta aivan sattuman kauppaa oli se, että tänne blogiisi päädyin ja mukavaa oli lueskella tarinoitas. Heti piti laittaa sut syötteenlukijaan, että tulee ilmotus kun uutta tarinaa on tullu.

      Pitkään mäki mietin, että kommentoinko, mutta onneks enkeli kuiskas että kommentoi!

      Mukavaa päivänjatkoo sulle sinne!!

      Kyl mun tekstei kehtaa kommentoida, mukavaa on kommentteja lukee, hyvii ja huonoi.

      Poista
  3. Profiilikuva tuli siinä sivussa, kun mies otti aimo nivaskan kunnallisvaalikuvia, tätä ei jostain syystä kelpuutettu julisteeseen...

    Millanin miehen kautta kuulee jatkossa varmaan entistä vähemmän, hän kun jätti Millanin :( Mutta Luojan lykky, Millan sai isänsä vanhan auton, niin ei ole aivan vankina neljän seinän sisällä. Yksinäisyys meinaa silti välillä musertaa.

    Onnea uuden kodin etsintään! Tapaan Millanin ehkä jo tänään, viimeistään maanantaina, ja kerron sinulta terkkui.

    VastaaPoista