Omenatarha

Omenatarha

maanantai 13. heinäkuuta 2020

Sadepäivänä

Sen jälkeen kun irtauduin sopimukseni mukaisesti facesta, on satanut kutakuinkin päivittäin enemmän tai vähemmän. Tänään on satanut enemmän. En kuitenkaan aio palata naamakirjaan saadakseni sateen loppumaan, sillä se olisi lähinnä valkoista magiaa, eikä sellainen sovi kristilliseen maailmankuvaani. Sitä paitsi ei tätä sadetta vielä liikaa ole ollut, tällä mäellä alkaa ehkä nyt vasta maankamara olla kostunut vähän pintaa syvemmältä. Toissapäivänä tuoksuampiaisyrttiä istuttaessani totesin, että kosteus ylsi vasta parin senttimetrin  syvyyteen. 

Sateen sattuessa jätin aikomani puutarhapuuhan toiseen kertaan. Sen sijaan olen tänä iltana lukenut monta tuntia Millanin vanhoja blogitekstejä. Löysin paljon asiaa ja kuvia Kanttorilasta. Mm. tämän tekstin. Siinä oli jotain samaa, mistä vastikään itsekin mainitsin, Kanttorilan entisistä asukkaista.

Äsken vihdoin luovutin ja lähdin hakemaan eilen ulos ripustamiani pyykkejä ja lippasin ne uudestaan linkoon. (Olipa raskas pyykkikori!) Ja ripustan ne kohta uudelleen, tällä kertaa sisätiloihin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti